SPAANSE TOP KUNSTIn de Spaanse kunstgeschiedenis stammen de prachtigste kunstwerken uit de Spaanse Barok-periode. Meesters als Velázquez, Murillo en Zurbarán zijn maar een paar van vele geniale schilders uit het Spanje van de 17de eeuw. Daarnaast zijn ook veel van de beste moderne kunstenaars afkomstig uit Spanje: o.a. Pablo Picasso, Antoní Gaudi en Salvador Dalí. In twee cursussen over die twee kunstperioden hoort, ziet en geniet u van het beste van de Spaanse Oude kunst en Moderne kunst.


Cursus Spaanse Barok-kunst


Vanaf najaar 2022 of voorjaar 2023 zal deze cursus over de Spaanse artistieke Gouden Eeuw bij Italtaal in de Mozaïek gegeven worden. De prachtigste werken van Barokmeesters als Velázquez, El Greco, Murillo, Ribera en Zurbarán zullen de revue passeren. Een cursus van 3 lessen rijk aan Spaanse klassieke meesterwerken.

Kosten cursusdeelname: 45 euroCursus Spaanse Moderne kunst


Vanaf voorjaar 2023 kunt u bij Italtaal Gouda een cursus volgen over de Spaanse Moderne kunst. In een drie-tal lessen staan moderne meesters centraal als Picasso met zijn Kubisme, Gaudì in de Spaanse architektuur, en Dalí met zijn Surrealistische droomkunst. In deze drie lessen beschouwen en genieten wij van de glorie van de Vroeg-moderne kunst door Spaanse kunstenaars!

Kosten cursusdeelname: 45 euro