Individuele lessen & eigen groepen in onze cursusruimte of online!
Individuele privé-lessen

Wenst u Italiaans te leren in een les die zoveel mogelijk toegesneden is op uw eigen niveau, snelheid en leerstijl? Dan is het de moeite waard om individuele privé-lessen te overwegen: die zijn het meest persoonlijk, het meest efficiënt en het meest doeltreffend. Zo maakt u de snelst mogelijk vordering in uw spreekvaardigheid door de mogelijkheid tot veel Italiaanse interactie - maar ook (juist) andere doelen kunnen, als u dat wenst, gesteld worden in samenspraak met de docent. Doordat in de privé-lessen u de enige lerende bent, krijgt u alle aandacht van de docent en is in overleg met hem/haar veel mogelijk.

Een privé-les duurt 60 minuten; uitbreiding tot 90 minuten is mogelijk. De kosten zijn (vanaf) EURO 35,00. Neemt u gerust vrijblijvend contact op, voor nadere informatie of als u specifieke vragen heeft.

Privé-lessen eigen groep

Bent u met een eigen groepje bekenden die graag Italiaans willen leren zonder onbekenden van buiten erbij? Dat kan bij Italtaal zéker. Privé-lessen van minimaal 60, maximaal 90 minuten zijn mogelijk voor uw eigen groep vanaf 2 personen. De kosten ervan zijn (vanaf) EURO 50,00. Mailt u of belt u gerust vrijblijvend, als u nadere informatie nodig heeft of bewuste wensen heeft.

Online-lessen

De groeps- en privé-lessen Italiaans kunt u bij Italtaal Gouda volgen in de cursusruimte van onze lokatie op de Bachstraat. Maar online de lessen volgen is eveneens mogelijk! Een heel comfortabele manier van les volgen, direkt vanuit uw eigen huis, gezeten in uw makkelijke stoel of juist aan uw eigen studietafel, vanuit uw eigen omgeving waarin u zich het meest comfortabel voelt. En na afloop van de online-les hoeft u niet meer te reizen want u bent immers al thuis! Overigens, de online-lessen kunt u met gemak overál volgen waar u maar een computer, laptop of tablet met internetverbinding bij de hand heeft.

Onze online-lessen zijn niet alleen comfortabel en praktisch, maar inhoudelijk ook zeer doeltreffend. De specifieke lesvorm zorgt automatisch voor een aktieve deelname van de cursist en de docent. Vooral "doe-oefeningen" en conversatie alsook aandacht voor uw uitspraak, schuiven in de online-vorm al gauw naar het midden van de les-focus.

De kosten van online-lessen zijn daarbij ook nog eens aantrekkelijk geprijsd: vanaf EURO 10,00 per persoon per les kunt u bij Italtaal italiaans leren! De preciese kosten hangen af van o.a. het aantal deelnemers en de lesduur: mailt u of belt u daarom vooral voor meer informatie of als u andere vragen omtrent online-les heeft.