ITALTAAL GOUDA SPAANS & ITALIAANS LEREN

INDIVIDUELE LESSEN & EIGEN GROEPENIndividuele privé-lessen

Wenst u Italiaans te leren in een les die zoveel mogelijk toegesneden is op uw eigen niveau, snelheid en leerstijl? Dan is het de moeite waard om individuele privé-lessen te overwegen: die zijn het meest persoonlijk, het meest efficiënt en het meest doeltreffend. Zo maakt u de snelst mogelijk vordering in uw Italiaanse spreekvaardigheid door de mogelijkheid tot veel Italiaanse interactie - maar ook (juist) andere doelen kunnen, als u dat wenst, gesteld worden in samenspraak met de docent. Doordat in de privé-lessen u de enige lerende bent, krijgt u alle aandacht van de docent en is in overleg met hem/haar veel mogelijk.

Een privé-les duurt 60 minuten. De kosten zijn (vanaf) EURO 35,00. Neemt u gerust vrijblijvend contact op, voor nadere informatie of als u specifieke vragen heeft.


Privé-lessen eigen groepen

Privé-lessen van minimaal 60, maximaal 90 minuten zijn overigens ook mogelijk voor eigen groepen vanaf 2 personen. De kosten ervan zijn (vanaf) EURO 50,00. Mailt u of belt u gerust vrijblijvend, als u nadere informatie nodig heeft of in het geval van bepaalde wensen.