Reguliere cursussen Spaans
Bij ITALTAAL GOUDA kunt u groepslessen en privé-lessen Spaans volgen. De reguliere groepscursussen bestaan uit 24 bijeenkomsten van 1,5 uur. In de cursussen is conversatie-vaardigheid het hoofddoel: u leert goed Spaans begrijpen en spreken, en kunt zich dan in tal van situaties in Spanje verstaanbaar maken voor de bewoners!

Om Spaans te kunnen verstaan en het zelf begrijpelijk te spreken, oefent u tijdens de lessen ook uw luistervaardigheid en grammaticale toepassing. Door thuis een aantal huiswerkoefeningen te doen, ontwikkelt u vervolgens die nieuwe kennis en uw taalkundigheid nóg verder. U heeft voor het huiswerk ongeveer 2 uren per week nodig.


De klassikale lessen vinden plaats in de Mozaïek op Bachstraat 3 in Gouda. Deze lokatie is voor wat de corona-situatie betreft, geschikt veilig & comfortabel om er cursus van Italtaal te volgen.

De deelnamekosten van een volledige cursus van 24 lessen bedraagt 315 euro, excl. lesboek. Deze prijs geldt voor alle niveau's. Volgt u voor het eerst een cursus bij ons? Dan betaalt u slechts 285 euro ongeacht het cursusniveau: een "Welkomst-korting" van 30 EURO dus!

Hieronder ziet u op welke niveau's u bij ons Spaans kunt leren en wat de onderwerpen en leerdoelen van betreffende cursussen zijn.

Zin gekregen om een van de cursussen te volgen? Meldt u zich dan aan via deze knop:

Beginners / 1ste jaars

Iets over jezelf kunnen vertellen, kamer reserveren, informatie opvragen, eten en drinken bestellen, smaak en voorkeur benoemen, over werk & beroep vertellen, naar de weg vragen, winkelen, over vakantie vertellen & vakantie boeken.

De grammatica is op basisniveau (A1): de meest voorkomende werkwoorden in tegenwoordige tijdsvorm en verleden tijdsvorm, telwoorden, spellen, en bijvoeglijke naamwoorden.

Lesboeken: Aula Internacional Nueva Edición 1 Tekst- & Werkboek


startdatum najaar 2022:

donderdag 22 sept. 19.00-20.30

Gevorderde beginners / 2de jaars

Verdieping van onderwerpen die in de beginnerscursus nog basic waren. Personen beschrijven qua uiterlijk en qua karakter, woonomgeving beschrijven & discussiëren over steden, koken & praten over voedsel en produkten, sport & welzijn.

De grammatica omvat de wederkerende werkwoorden, persoonlijke voornaamwoorden, trappen van vergelijking, de gerundio en de condicional (niveau A1+).

Lesboeken: Aula Internacional Nueva Edición 2 Tekst- & Werkboek


startdatum najaar 2022:

do. 22 september, 20.30-22.00