ITALTAAL GOUDA SPAANS & ITALIAANS LEREN

Gezellige momenten....


Allerlei gezellige momenten met Italtaal-cursisten:Gezellige afsluiting van weer een mooi jaar vol kennis en plezier met de klas!De Italtaal-groepen werken lékker en gestaag door aan hun lezione & conversazione d' italiano (cursusjaar '18/'19) Chi va piano, va sano!Siamo contenti di conoscere così tanti a cui piace la bella lingua italiana!

Salute a voi!Wat werd de klas verrast! Hoog bezoek uit Bari (nee, niet uit Spanje!)September '18, het cursusjaar is begonnen. Docente Tommasina bijt de spits af met een van haar trouwe club cursisten.Hoo-Man blij en trots.... dat het zo'n enorm-goede collega-docent in Bologna is waar hij veel van geleerd heeft! (oktober 2018)Met z'n allen dik een week in het mooie Lucca (september 2018)


Oh dottore, mi fa male ... la testa, la gola, il braccio, il naso, la gamba, il cuore - zeggen we het goed zo in het Italiaans?? (voorjaar 2018)
Ondanks veel ziekte-afmeldingen op een van de avonden tóch nog een clubje bikkels die voor de les zijn gekomen! Complimenti, ragazzi! (voorjaar 2018)Hoo-Man met een van de allerfijnste acteurs uit de geschiedenis van de Italiaanse cinema.... Ken je Sophia Loren? Dan ken je ook hem! :-)De 3de jaars-avondcursisten giechelen om de Italiaanse spreekopdrachten bij het bordspel (voorjaar 2018)De twee cursisten-groepen van Italia Vacanza: klaar voor een mooie zomer in la bella Italia! (mei 2017)


Heel Italiaans in Gouda, en heel Italiaans in Italië! (zomer 2017)Saluti van de docenten! (en ook van Mara die al in la bella Italia is!) (juli 2017)In Italia ! Finalmente ! (1ste-jaarscursist geniet er van - zomer 2017)"Chi sono?" - Italiaans oefenen met het spelletje "Wie ben ik" (Hoo Man's cursisten, mei 2017)Mara brengt een boeiend onderwerp in de conversatiecursus in


Ontspannen en met aandacht leggen Lotje en Tommasina iets uit van het ItaliaansSaluti! Groetjes van 1ste jaars cursisten uit Venetië - prachtig verkleed! Op het kleurrijke en spectaculaire Venetiaanse Carnevale! (voorjaar 2016)Na een jaar Italiaans oefenen is het tijd voor Italiaans eten!

(afsluitend etentje 4de jaars groep, mei 2016)Al Bano, de beroemde Italiaanse zanger ontmoeten!

Door de lessen bij Italtaal kon Adriana nu een heel gesprek met haar idool voeren! (juni 2016)Gezellige cursus-afsluiting van Tommasina's groep met allerlei meegebrachte Italiaanse lunch-hapjes (april 2016)

De heren houden het simpel, maar de dames.... die gaan er voor!
(jaarafsluiting met 2de-jaars groep, bij "Is Morus" in Alphen a/d Rijn, mei 2015)Ook in "La bella Italia" is het goed genieten....
La dolce vita op de terrasjes van Turijn & Firenze (mei 2015)Heel eigen sfeertje, al die Italiaanse oudjes bijelkaar,
op zo'n typisch Italiaans plein (Torino & Pisa, mei 2015)Smullen van Marjo's zelfgebakken Italiaanse amandeltaart!
(voorjaar 2015)Reuze-gezellig met cursisten van de vakantiecursus Italia Vacanza! in Rome
- oftewel pizzeria "Roma" in Gouda ;-) (februari 2015)Concentratie tijdens een spel-moment in de les
- 2de jaars groep (april 2014)Vergevorderden die geconcentreerd luisteren &
genieten van "la torta di Ben" (februari 2014)Bij de bar in Rome (januari 2014)
Vrolijke cursus-afsluiting (voorjaar 2013)afsluitend etentje met beginnersgroep bij "L'Angolo Divino" in Gouda
(voorjaar 2013)Italiaanse toetjesbuffet van "L'Angolo Divino" - dé uitsmijter van de avond!
(voorjaar 2013)


- met oud-cursisten van nog vóór Italtaal!
(reunie-avondje bij Is Morus in Alphen a/d Rijn, april 2014)