Open Huis: za. 3 & woe. 7 sept.

Op zaterdag 3 september 2022 bent u tussen 10.00 en 15.00 uur welkom op onze hoofdlokatie De Mozaïek, Bachstraat 3 in Gouda om een kijkje te nemen, de sfeer te proeven, de lesboeken in te kijken, en natuurlijk vragen te stellen als u die heeft.

Ook zijn de hele dag "flitslessen" gratis te volgen: korte lessen van max. 20 minuutjes op verschillende taalniveau's, zodat u kunt proeven hoe het is om Italiaans bij ITALTAAL te leren en om uw taalniveau te kunnen checken.

Op deze eerste september-zaterdag kunt u op de volgende tijdstippen deelnemen:


* 10.30 / beginnersniveau

* 11.30 / licht-gevorderden-niveau

* 12.30 / 3de jaars-niveau

* 13.30 / 4de jaars-niveau


Er is bij elke flits-les plek voor 6 belangstellenden: aanmelden vooraf is daarom noodzakelijk.

Op woensdag 7 september van 19.00 tot 21.00 uur bent u eveneens van harte welkom in onze cursusruimte op de Bachstraat. Van de twee Open Huis-momenten is deze zonder flitslessen wellicht de rustigere: daardoor een ideaal moment om binnen te stappen en een indruk van ons taalcentrum te krijgen, van de atmosfeer, van de lesmaterialen.... en komt u gerust langs met eventuele vragen. Net als op de eerdere Open Ochtend wordt u op deze Open Avond verwelkomd met koffie en thee met Italiaanse lekkernij ! Meldt u zich wel vantevoren eventjes aan: italtaal.info@gmail.com