Chiacchierata: maak een praatje!

ITALTAAL GOUDA begint vroeg aan het nieuwe cursusseizoen met een 'gezellige' aktiviteit: een Italiaans praatje maken online! ITALTAAL biedt u deze informele aktiviteit met plezier gratis aan. Op maandag 27 juli kunt u online live een "chiacchierata" maken met een docent Italiaans.

Leuk om uw - bescheiden of juist goede - Italiaanse spreekvaardigheid te kunnen gebruiken! Een kort kletspraatje, een informele vorm van kennismaking, of juist praten over een specifiek onderwerp die u interesseert: de docent luistert graag & spreekt met plezier met u samen.

En het maakt niet uit of u heel goed of slechts minimaal italiaans kunt spreken - dat komt wel goed met een docent tegenover u die veel ervaring heeft en vooral plezier beleeft aan informeel contact.

Doet u ook mee met de chiacchierata online, één op één in italiano? De docent zit voor u klaar op de volgende dag en tijden:

* maandag 27 juli, tussen 10.00 - 12.00 uur, en tussen 19.30 - 21.30 uur

Wanneer u per mail het dagdeel van uw keuze aangeeft, krijgt u bericht terug met een precies tijdstip erin genoemd: daarop kunt u samen met de docent tenminste 15 minuten (eventueel zelfs langer) de gelegenheid om een informeel & prettige chiacchierata te maken. U kunt uw mailtje sturen naar: italtaal.info@gmail.com

Parliamo un po', okay? Ci vediamo online !