ITALTAAL GOUDA SPAANS & ITALIAANS LEREN

MAAK EEN PRAATJE MET EEN DOCENT


ITALTAAL GOUDA begint vroeg aan het nieuwe cursusseizoen met een 'gezellige' aktiviteit: een Italiaans praatje maken online! ITALTAAL biedt u deze informele aktiviteit met veel plezier gratis aan.


Op maandag 27 en dinsdag 28 juli kunt u online live een praatje maken met een docent Italiaans. Leuk om uw - bescheiden of juist goede - Italiaanse spreekvaardigheid te kunnen gebruiken! Een kort kletspraatje, een informele vorm van kennismaking, of juist praten over een specifiek onderwerp die u interesseert: de docent luistert graag & spreekt met plezier mee. En het maakt niet uit of u heel goed of slechts minimaal italiaans kunt spreken - dat komt wel goed met een docent tegenover u die veel ervaring heeft en vooral plezier beleeft aan informeel contact.

Doet u ook mee met online een praatje maken, één op één in italiano? De docent zit voor u klaar op de volgende dagen/tijden:

* maandag 27 juli, tussen 10.00 en 12.00 uur

* dinsdag 28 juli, tussen 19.30 en 21.30 uur

Wanneer u per mail het dagdeel van uw keuze aangeeft, krijgt u een mail terug met een precies tijdstip erin genoemd waarop u online contact kunt krijgen met de docent. Samen heeft u ongeveer 15 minuten de gelegenheid om een informeel & prettig praatje te maken. U kunt uw mailtje sturen naar: italtaal.info@gmail.com

Parliamo un po', okay? Ci vediamo online !