Grammatica bijspijkeren
& conversatie lessen 

& con

Korte cursussen

Grammatica bijspijkercursus

 

Deze korte cursus is een prima gelegenheid om te werken aan de wat lastigere grammatica-onderwerpen waar u mee geconfronteerd bent. U komt naar de 3 bijeenkomsten toe met de grammaticale onderwerpen:

- die u moeilijk vindt om te begrijpen
- die u wel begrijpt maar niet voldoende beheerst
- die nog de nodige oefening behoeven om ze vlotter te kunnen gebruiken in uw Italiaanse conversatie.

Deze grammatica opfris- /bijspijkercursus is zinvol om correct Italiaans te leren spreken. Maar ook zijn deze bijeenkomsten heel geschikt om makkelijker en met meer begrip de lessen van uw eventuele reguliere taallessen verder te kunnen volgen. En ook als u houdt van taaloefeningen, zowel om te maken als mondelinge, zijn de groepsbijeenkomsten boeiend om te volgen.

 

De voertaal tijdens de bijeenkomsten is nederlands, zodat het uitgelegde zo goed en zo snel mogelijk te begrijpen is. De toepassing van het uitgelegde in conversatie-oefenmomenten, is natuurlijk wél in het italiaans.

 

De grammatica-cursus bestaat uit drie bijeenkomsten.

Cursuskosten: 45 euro (plus eventuele fotokopiekosten)

 

 

 

CONVERSATIE-TRAINING

 

Wil u vlotter in het Italiaans kunnen antwoorden op vragen? Zinnen in het Italiaans makkelijker en sneller kunnen formuleren? Vloeiender kunnen praten tijdens gesprekken met italianen? Dan zijn deze Conversatie-bijeenkomsten een geschikte cursus voor u.

 

De 3 groepslessen beginnen steeds met een korte taal-uitleg ter verheldering, om dan vervolgens veel te oefenen met antwoorden in allerlei vormen & zinnen in allerlei gesprekssituaties. Aan het eind van elke les zult u merken hoeveel vlotter u in het Italiaans kunt antwoorden op vragen en hoeveel vollediger én vloeiender uw zinnen tijdens gesprekken zijn. 

 

Deze Conversatie-training is gericht op hen die een voorkennis hebben van 2 of meer jaren Italiaans. 

 

Startdatum: donderdag 16 mei 2024

Aantal lessen: 3 

Lestijden: van 19.00 tot 20.30 uur

Cursuskosten: 45 euro (plus eventuele fotokopiekosten)

 

Facciamo con piacere e divertimento conversazione in italiano! 

 

 

Weten welk niveau Italiaanse taalvaardigheid u heeft?

Neem contact op, dan checken we het samen.